Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Hunan Famous Trading Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Hunan διάσημη εμπορική Co., ΕΠΕ εξειδικευμένο στον κατασκευαστή και να ανταλλάξει πάνω από 10 έτη από το 2011, το οποίο έχει αναγνωριστεί ευρέως και κέρδισε μια παγκόσμια καλή φήμη. Μπορούμε να εφοδιάσουμε τους πελάτες μας με την ποικιλία και τα υψηλής ποιότητας αγαθά, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών χαρτικών & γραφείων, των εγγράφων τεχνών, των καλύψεων βιβλίων, των προϊόντων κ.λπ. παιδιών DIY. Όλα εσείς θέλουν ειδικά τις καινοτομίες και οι καλές ιδέες θα μπορούσαν να βρεθούν εδώ.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και της καλής θέλησης μας επιτρέπει συνολική ικανοποίηση πελατών εγγύησης. Εκτός αυτού, έχουμε κερδίσει τις άδειες και η εγγραφή ISO9001, ISO14001, του Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, του CE, Rohs, του FSC, της υψηλής ταχύτητας κ.λπ. της παράδοσης και του ποιοτικού επόπτη εξασφαλίζει την επιχείρησή μας που κρατά μια καλή επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με την ανάπτυξη της επιχείρησής μας, ο ετήσιος κύκλος εργασιών έχει φθάσει σε 10 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια.

Έχουμε τις συλλογικές επιχειρήσεις που ειδικεύτηκαν στην παραγωγή και το σχεδιασμό των παγκόσμιας ποιότητας προϊόντων. Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε τις διαταγές cOem, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε ειλικρινά να καθιερώσουμε μια μακροχρόνια επιχειρησιακή σχέση με σας και μοιραζόμαστε το φωτεινό μέλλον μας για πάντα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

HUNAN ΔΙΑΣΗΜΟ καθιερώθηκε το 2011, συμμετέχων στο τυλίγοντας έγγραφο ανθοκόμων και δώρων, την κορδέλλα, τα χρωματισμένα στοιχεία εγγράφου, εγγράφου τεχνών, προϊόντων Diks DIY, κάλυψης βιβλίων, χαρτικών & γραφείων. Τώρα έχουμε γίναμε ένας από τον κύριο προμηθευτή στην αγορά.

 
Hunan Famous Trading Co., Ltd. Hunan Famous Trading Co., Ltd. Hunan Famous Trading Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Αριθμός Υπαλλήλων : 15~20

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hunan Famous Trading Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Famous Trading Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Famous Trading Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hunan Famous Trading Co., Ltd. Πιστοποιήσεις